Samsung råkar skapa en sida för Galaxy S20

Samsung kommer hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S20-serien. Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung råkar klanta till det.

På bilden ovan kan ni se att Samsung släppt en hel produktsida för Galaxy S20 där man bekräftar hur enheten kommer se ut på framsidan samt dess namn. Vi kan även se att Samsung kommer släppa ett fodral till enheten i hårdplast som kommer skydda baksidan.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att modellen kommer få en 6,2 tumsskärm med 120Hz uppdateringsfrekvens.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.