Kategorier
Boeing Flyg

Boeing tog emot noll beställningar i januari – sämst på 58 år

Det är tydligt att katastrofen med Boeing 737 Max kan ha satt sina spår för Boeing. Det har nyligen inkommit uppgifter om att flygplanstillverkaren inte tog emot en enda beställning under den första månaden det här året.

Det uppges vara absolut sämst resultat på hela 58 år. Det uppges att senast det gick så här dåligt för Boeing var 1962 och jag misstänker bland annat att krisen med 737 Max kan ha satt sina spår i detta. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.