Kategorier
Boeing Flyg

Boeing 737 Max: Aeromexico tror att man kommer bli utan modellen till september det här året

Boeing har sedan mars förra året haft det otroligt tufft med Boeing 737 Max sedan två av dessa störtade inom loppet av ett halvår. Nu har Aeromexico uttalat sig om 737 Max.

Nu har flygbolaget uttalat sig om att man tror att Boeing 737 Max kommer upp i luften igen i september det här året. Det innebär att Boeing kan fortsätta att ha problem med Boeing 737 Max även de kommande månaderna. Nu kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare på den här länken.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.