Kategorier
Samsung

Flera bilder på röda Samsung Galaxy S20 och S20+

Jag skrev tidigare idag att Samsung troligtvis kommer visa upp en röd Galaxy S20. Nu har det inkommit nya bilder som visar hur Galaxy S20 och S20+ kommer se ut.

Jag skrev tidigare idag att Samsung troligtvis bara skulle visa upp nya Galaxy S20 i den röda kulören. Nu har en ny bild inkommit som visar att Samsung troligtvis även kommer visa upp nya Galaxy S20+ i den snygga röda kulören. Jag har svårt att tro att den röda versionen av S20 och S20+ kommer till Sverige i rött.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.