Samsung kan komma att visa upp Galaxy S20 i rött och blått

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Samsung kan komma att visa upp den nya Galaxy S20- mobilen i en helt ny kulör framöver. Läs vidare för att ta reda på mer om den kommande kulören!

Som ni kan se på bilden ovan ser det ut som att Samsung kommer släppa Galaxy S20 även i färgerna rött och blått. Det ser däremot ut som att dessa modeller kommer till amerikanska BestBuy i USA. Det återstår att se om den röda och blåa Galaxy S20 även kommer hitta utanför USA:s gränser. Det ser endast ut som att det är vanliga Galaxy S20 som kommer i dessa två nya färger.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.