Android Apple

Bomben: Instagram jobbar på ny finess

Sedan Instagram införde den nya algoritmen som visat poster i Instagram ”som du kan vara intresserad av” har missnöjet varit stort då många önskar att Instagram skulle visa de äldsta inläggen längst ner.

Nu har det däremot inkommit uppgifter som tyder på att Instagram jobbar på en funktion som kommer innebära att du kommer kunna gå till en specifik avdelning för att se dina vänners senaste inlägg. Det är oklart när Instagram kan komma att släppa den här funktionen som skarp men förhoppningsvis blir det inom kort.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.