Kategorier
OnePlus

OnePlus 8 Pro: kommer den med 12 GB RAM?

När OnePlus förra året visade upp OnePlus 7 Pro så visade men upp en version av modellen med 12 GB RAM. Men när 7T Pro kom så valde man att bara släppa den med 8 GB RAM.

Hur kommer det bli det här året? Kommer OnePlus 8 Pro med 12 GB RAM eller blir det återigen bara 8 GB RAM? Om jag får tro så misstänker jag att 8 Pro bara kommer släppas med 8 GB RAM medans en eventuell McLaren version kommer få 12 GB RAM. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.