OnePlus 8 Pro: kommer den med 12 GB RAM?

När OnePlus förra året visade upp OnePlus 7 Pro så visade men upp en version av modellen med 12 GB RAM. Men när 7T Pro kom så valde man att bara släppa den med 8 GB RAM.

Hur kommer det bli det här året? Kommer OnePlus 8 Pro med 12 GB RAM eller blir det återigen bara 8 GB RAM? Om jag får tro så misstänker jag att 8 Pro bara kommer släppas med 8 GB RAM medans en eventuell McLaren version kommer få 12 GB RAM. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22426 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts