Kategorier
Smartphone

Rapport: YouTube står för 70% av allt rörligt material på mobilen

YouTube har under de senaste åren blivit oerhört populärt att glo på. Nu har det inkommit uppgifter om att det är väldigt många som kollar på Youtube när man gör något på sin mobil.

Mer specifikt ser det ut som att YouTube står för 70% av allt rörligt innehåll vi kollar på när vi kollar på videos på mobilen. Det är därmed väldigt många som tar upp mobilen för att glo lite YouTube. Nu kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.