Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S20: kommer den få 120Hz med Quad HD- upplösning?

Något som är bra med Samsung Galaxy S20-serien är att den har stöd för 120Hz uppdateringsfrekvens. Men det håller bara när man har Full HD+- upplösning inställt.

Jag hoppas och tror att Samsung kommer skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S20-trion som kommer göra det möjligt att köra med 120Hz uppdateringsfrekvens även när man ställer upp till Quad HD+- upplösning. Det återstår däremot att se om Samsung Galaxy S20 kommer få den här finessen eller om Samsung kommer vänta till Note 20 med den här finessen.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.