Samsung Galaxy S20 Ultra kan ladda fullt på 58 minuter med 45W laddaren

Den 13 mars kommer Samsung börja sälja den nya Galaxy S20- serien i Sverige. I och med Galaxy S20 så har Samsung förbättrat det mesta jämfört med Galaxy S10.

I lådan till Samsung Galaxy S20 Ultra så kommer en laddare på 25W ingå. Om man däremot vill extrautrusta sin Galaxy S20 Ultra så kommer det finnas möjlighet att köpa till en 45W-laddare. Den här laddaren kommer ladda batteriet i S20 Ultra från tomt till fullt på blott 58 minuter.

Det är snabbare laddning än vad Galaxy Note 10+ har med 45W, och då bör ni även veta att Galaxy S20 Ultra har ett 700 mAh större batteri än Note 10+.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22426 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts