Posted in: Google, Nyhet

Android 11 kommer förhindra att andra svepgester tillåts

Det ser ut som att Google kommer förbättra och finjustera en hel del saker i den kommande versionen av Android, version 11. Nu har det inkommit nya uppgifter om en helt ny funktion som kommer bli tillgänglig i och med Android 11.

Google har i och med Android 11 valt att aktivera en funktion som kommer göra att du inte kommer kunna installera appar från Google Play Store som kommer “göra konflikt” med de inbyggda svepgesterna som Android 11 erbjuder. Det innebär att din enhet kommer neka dig till att installera dessa “skadliga program för svepgesterna i Android 11” om du försöker installera något av dessa program.

Den första betan av Android 11 kommer släppas till Google Pixel i maj det här året.

Back to Top