Gsmarena 009 (1)

LG offentliggör det nya flaggskeppet V60 ThinQ med 5000 mAh- batteri

Jag skrev för bara några timnmar sedan att LG troligtvis kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren skulle visa upp det nya flaggskeppet V60 ThinQ. Sagt och gjort har tillverkaren nu offentliggjort den här modellen!

Det ser ut som att det rör sig om ett riktigt monster från LG. Detta då modellen bland annat fått processorn Snapdragon 865 och att den dessutom fått ett tillbehör som gör att du kan koppla in ett skal till modellen för att få till dubbla displayer.

När det kommer till displayen så har modellen fått en 6,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Det ser desvvärre inte ut som att modellen fått 120Hz uppdateringsfrekvens utan vi får nöja oss med 60Hz.

Under huven har modellen som sagt fått Snapdragon 865 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kameror i form av en primär 64 MP-kamera, en sekundär 13 MP-kamera för att ta vidvinkelbilder med samt en ToF- kamera.

I övrigt har modellen fått ett 5000 mAh- batteri som både kan laddas via USB C men också via trådlös laddplatta, IP68- klassning och Android 10 från start.

Modellen kommer inte bli tillgänglig i Sverige då LG slutat sälja mobiler här.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net