Posted in: Microsoft

Microsoft Surface Duo kommer troligtvis få anpassat UI för notiser

Förra året visade Microsoft upp den nya mobilen Surface Duo, vilket är företagets första smartphone som kör Android som operativsystem efter bortgången av Windows Phone (Mobile). Men det ser inte ut som att Microsoft kommer släppa den här modellen förrns i slutet av det här året. Trots det har nytt material nu läckt ut. 

Vi kan via Tweeets (och via bilden ovan) se att Microsoft Surface Duo kommer få ett skräddarsytt gränssnitt som kommer kunna visa notiser så fort du “lyfter på locket”. På denna “nnotisskärm” kommer du kunna se den aktuella tiden samt om du har några missade notiser som väntar på att du ska kolla på dom. Men det ser även ut som att man kommer kunna svara på samtal om det inkommer några sådana. I och med detta känns det som att Microsoft Surface Duo kan komma att erbjuda ett nytänk inte bara när det kommer till hårdvaran utan även när det kommer till mjukvaran.

Back to Top