Kommer Microsoft Surface Duo släppas i sommar med Snapdragon 855?

Annons

Under slutet av förra året visade Microsoft upp mobilen Surface Duo som är unik i sitt slag då den erbjuder dubbla displayer likt en NintendoDS. Microsoft har sedan tidigare sagt att man kommer släppa den här modellen på utvalda marknader under slutet av det här året. Men nu ser det ut som att det kan bli tidigare än så.

Det nämns mer specifikt att Microsoft kan komma att släppa den här modellen den här sommaren. Det innebär att den här modellen kan komma att släppas ett halvår tidigare än väntat. Utöver att den här modellen kan komma att släppas i sommar så nämns det att den här modellen kan komma att få Snapdragon 855 under huven med 6 GB RAM.

Det innebär att den här modellen kan komma att få förra årets processor, något som många troligen kommer rasa emot om modellen kommer bli svindyr. Däremot om modellen kommer bli billig så misstänker jag att men får ha överseende med en så pass gammal processor under huven.

Annons
Related Posts