ANA börjar köra med endast  tungviktaren Airbus A380-800 till Hawaii

Sedan det japanska flygbolaget ANA fick sin första och andra Airbus A380-800 har dessa gått från Japan till Hawaii tillsammans med världens största tvåmotoriga maskin: Boeing 777-300ER. Men det kommer bli lite ändring på detta framöver.

Det ser nämligen ut som att ANA kommer ta Boeing 777-300ER ur drift, i alla fall mellan Japan och Hawaii. Det ser nämligen ut som att ANA bestämt sig för att endast köra med tungviktaren Airbus A380-800 mellan dessa två platser från och med juni det här året.

Airbus A380-800 är ett otroligt komfortabelt plan att resa i och jag kallar jätten för ”Finlandsfärjan i luften” på grund av att turbulensen känns mycket lite.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: