Kategorier
Airbus Flyg

Airbus A380 från Qatar har fått nödlanda i Malaysia

En Airbus A380-800 tillhörande flygbolaget Qatar Airways rapporterats ha fått nödlanda när flygplanet var på väg från Australien till Doha, Qatar. Men varför behövde man göra detta?

Ja, det är inte många som vet det just nu förutom besättningen får man anta. Men man kan ju spekulera om att det kan ha berott på ett tekniskt fel på den gigantiska maskinen. Det återstår däremot att se vad som kommer komma fram kring detta. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.