Hem Huawei P40 Pro: specifikationerna för modellen läcker ut

Huawei P40 Pro: specifikationerna för modellen läcker ut

Huawei P40 Pro Render Feature (1).jpg

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event den 26 mars det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya P40-serien. Nu ser det ut som att specifikationerna för modellen läckt ut på nätet.

Det ser ut som att modellen kommer få en 6,58 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Det ser dessvärre inte ut som att modellen kommer få någon 90 eller 120Hz display utan det ser istället ut som att modellen kommer få en 60Hz-display, något som känns tråkigt om ni frågar mig.

När det kommer toll prestandan ser det ut som att modellen kommer få Kirin 990 som även kommer få stöd för 5G. När det kommer toll kamerorna ser det ut som att modellen kommer få en primär 50MP-kamera, en sekundär 40 MP-kamera, en tredje 12 MP-kamera och en tredje 12 MP-kamera. Det ser även ut som att modellen kommer få en fjärde bakre ToF-kamera.

När det kommer till batteriet ser det ut som att modellen kommer få ett 4200 mAh-batteri som kommer kunna snabbladdas med upp till 27W. Det ser ut som att modellen kommer med Android 10 från start dock utan Google Play Services.

Via