Hem PhoneHouse Elgiganten i Huddinge erbjuder just nu tillbehör för 500 kronor vid köp av mobil med abonnemang

PhoneHouse Elgiganten i Huddinge erbjuder just nu tillbehör för 500 kronor vid köp av mobil med abonnemang

Screenshot Capture 2020 03 21 20 37 19

Jag har ju som de flesta troligtvis vet Mobilanyheter som mitt heltidsjobb. Men när jag inte skriver på sajten så brukar jag ofta hälsa på i PhoneHouse Elgiganten butiken i Huddinge, Stockholms i särklass bästa smartphonebutik om ni frågar mig.

PhoneHouse Elgiganten Huddinge har just nu extra bra erbjudande då men erbjuder tillbehör till ett värde av 500 kronor om man köper en smartphone tillsammans med ett abonnemang. Det här låter ju som ett riktigt grymt erbjudande!

Varför ska du gå till PhoneHouse Elgiganten Huddinge och inte till någon annan butik som säljer abonnemang och mobiltelefoner? Vi kunder är ju vana vid att ”säljare försöker sälja på oss kunder de mobiler som är bäst för deras egen vinning”. Men i PhoneHouse butiken i Huddinge så fokuserar man inte på sig själva utan skräddarsyr den mobilen och det abonnemanget som passar just för dig. Ni får gärna läsa om butikens omdömen på Google som ni kan läsa om genom att klicka här.

Den här butiken är unik i sitt slag jämfört med alla andra telefonbutiker i Stockholm och det är också därför jag valt att skriva ett inlägg om Elgiganten PhoneHouse i Huddinge!