Posted in: Nyhet, Samsung

Kommer Samsung Galaxy Note 20 Ultra se ut så här?

Ryktena duggar tätt om att Samsung kommer hålla ett event i juli det här året där tillverkaren kan komma att visa upp den nya Note 20- serien. Om så kommer bli fallet innebär det att Samsung kommer visa upp nya Notes en månad före man brukar visa upp dessa.

Nu ser det ut som att Concept Creator skapat en video som kan visa hur Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan komma att se ut. En av de tråkigaste sakerna med S20 Ultra är att den kommer i så tråkiga och lika färger, men av videon att döma ser det ut som att Note 20 Ultra kan komma i en tråkig kulör (svart) samt en rolig kulör (lila).

Utöver detta ser det ut som att Note 20 Ultra kan komma att få ett hål på framsidan för den främre kameran tillsammans med fyra kameror på baksidan. I och med att S20 Ultra redan har en så pass stor display på 6,9″ så kommer det bli oerhört intressant att se hur stor display den här modellen kan komma att få!