Samsung Galaxy Tab A 8.4″ uppvisad

Samsung har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya budgetplattan Galaxy Tab A 8.4″. Som man kan höra på namnet rör det sig om en surfplatta som fått en skärm på 8,4″. Men vad erbjuder modellen utöver detta?

Det ser ut som att modellen fått en Full HD- upplöst panel. Utöver detta har modellen fått processorn Exynos 7904 med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Modellen har fått ett 5000 mAh batteri och enligt Samsung ska detta räcka i upp till tio timmar. Jag misstänker däremot att det kan komma att bli riktigt tufft att nå 10 timmars-sträcket.

Utöver detta ser det uyt som att modellen fått en bakre 8 MP-kamera och en främre 5 MP-kamera.

Modellen kommer kosta 279 dollar men det är i nuläget oklart om plattan kommer till Sverige.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/