Samsung Galaxy Tab S6 Lite fastnar på bild med specifikationer

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya budgetsurfplattan Galaxy Tab S6 Lite. Nu ser det ut som att surfplattan fastnat på flera bilder tillsammans med specifikationerna för den här kommande surfplattan.

Det ser ut som att plattan kommer få en 10,4 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven ser det ut som att plattan fått processorn Exynos 9611 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Det ser även ut som att modellen kommer få ett 7040 mAh- batteri samt att plattan kommer få stöd för pennan S-Pen från start.

Av bilderna ovan att döma ser det även ut som att plattan kommer bli tillgänglig i blått och svart. Det är inte heller omöjligt att plattan kommer släppas i någon mer färg.

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/