Lästid46 Sekunder

Det har sedan en längre tid spekulerats om att Apple skulle visa upp iPhone 9 och 9 Plus på ett event den 31 mars, vilket skulle ha varit idag om uppgifterna skulle ha stämt. Så blev däremot inte fallet på grund av Coronaviruset som härjar runtom i världen. Nu tror sig en källa veta mer när Apple kommer visa upp de nya mobilerna.

Enligt de nya uppgifterna kommer Apple visa upp iPhone 9 och 9 Plus den 15 april det här året. Det innebär att mobilerna är lite mer än två veckor bort om det som påstås stämmer. Det ser ut som att iPhone 9 och 9 Plus kommer bli rena uppföljare till 8 och 8 Plus och det innebär troligtvis alltså att dessa modeller bland annat kommer få samma stenåldersdesign samt att de kommer få TouchID (fingeravtryck) istället för FaceID. Det är i alla fall vad renderingarna på modellerna visat sedan tidigare.

Senaste inläggen

Advertisements