Kategorier
Airbus Flyg

British Airways kommer skicka sex stycken Airbus A380 till Frankrike

Det har nyligen inkommit uppgifter om att British Airways kommer skicka sex stycken av sina Airbus A380 till Frankrike där de kommer få stå och vila upp sig inför ljusare dagar.

Det ser som sagt inte ut som att flygindustrin går speciellt bra. Detta innebär att bolagen fått ta flera stora flygplan ur trafik, och det är inget undantag för British Airways. Det ser alltså nu ut som att British Airways även påverkats av detta.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka se vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.