KLM tror att det kommer dröja drygt två år när krisen är över tills allt är som vanligt igen

Annons

Vi vet att flera flygbolag har det otroligt tufft just nu på grund av Coronaviruset. Nu har det inkommit uppgifter om när flygtrafiken kan vara ingång som vanligt igen. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det framkommer att KLM säger att bolaget räknar med att trafiken ”kommer vara ingång som vanligt igen” två år efter det att Covid 19 är över. Det innebär att det kan komma att ta lång tid ”innan allt blir som vanligt igen” för KLM samt Air France.

Annons

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Annons

Previous Post

TikTok går som tåget i Google Play Store

Next Post

Nya uppgifter om kameran i Nokia 9.3

Related Posts