Helt plötsligt känns OnePlus 8 och 8 Pro riktigt billiga igen #åsikt

När OnePlus släppte OnePlus 8- serien så visade det sig att tillverkaren hade höjt priset rejält då det framförallt kostar mycket att IP-klassad och sätta in stöd för 5G i dagens smartphones. Oj oj oj tänkte nu alla som skulle köpa en OnePlus 8 Pro.

Men folk tyckte antagligen bara att framförallt OnePlus 8 Pro var en riktigt dyr lur innen Xiaomi gick ut i Sverige och meddelade att deras nya Mi 10- serie kommer kosta från 10 000 kronor på den svenska marknaden, och då har OnePlus 8 Pro en snabbare skärm och kommer troligtvis kännas snabbare överlag då den bland annat har ett renare och mer cleant gränssnitt.

Så alla som gnäller på att ”OnePlus 8 Pro är så himla dyr” borde verkligen ta sig en funderade på om det verkligen stämmer.

Annons