Kategorier
Samsung

Samsung adderar även dom funktion för att hålla koll på hur mycket du tvättar händerna i dessa tider

Det ser ut som att Samsung nu börjat lägga till en funktion för sina smarta klockor som jag misstänker att många kommer gilla. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Den här funktionen kommer innebära att din Samsung Galaxy Watch kommer påminna dig om när du ska tvätta händerna och hur du ska göra detta. Inte nog med det så kommer funktionen även berätta hur länge du ska göra detta. Samsung har sagt följande om den nya funktionen:

To make things easy, a small group of designers and developers from Samsung Research Institute-Bangalore, or SRI-B’s UX and wearable teams, worked round-the-clock over the last two weeks to come up with a solution that helps you keep healthy and safe.
Accordingly, SRI-B employees — mostly working remotely from their homes — built the ‘Hand Wash’ app – a wearable app for Galaxy Watch that prompts users to clean their hands, a key preventive attribute to stay safe.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.