Posted in: Airbus, Flyg

Air France ser också ut att ignorera det här med socialt avstånd

Jag skrev under gårdagen att Ryanair hade meddelat att det här med socialt avstånd var “nonsens”. Det ser inte ut som att Ryan är ensam om att tycka detta.

De må kanske vara det genom att säga det öppet. Men indirekt ser det ut att vara flera flygbolag som inte verkar bry sig. Ett exempel är Air France som nyligen flög en full minibuss (Airbus A318) inrikes i Frankrike. Det framkommer följande:

On the Paris-Marseilles I took, all the passengers were stunned to see that the flight was complete and no separation measures were taken for the passengers. What is disturbing is that during the whole registration and boarding process at Roissy Charles de Gaulle Airport, the distances were respected.” 

Via

Back to Top