Samsung planerar att lansera kamera bättre än mänskliga ögat

Den senaste tiden har Samsung verkligen vaknat till liv när det kommer till kameror i smartphones. Det jag tänker främst på är 108 MP kameran som företaget bland annat nyligen satte en 108 MP kamera i flaggskeppet Galaxy S20 Ultra. Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung är sugna på mer!

Det ser nämligen ut som att tillverkaren planerar att lansera en 600 MP-kamera. Utöver att antalet megapixlar låter enormt så kommer detta även innebära att mobilens kamera kommer se bättre än det mänskliga ögat. Det kommer bli mycket intressant att se hur det kommer bli med den här saken och när Samsung kommer visa upp den här sensorn. Förhoppningen är att det blir inom en mycket snar framtid!

Via

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: