Kategorier
Flyg

Flighter i Kina fortsätter att öka

När det kommer till Coronaviruset så påstår Kina att det är typ över i landet där det började. Hur vida man kan ta dessa uppgifter seriöst kan däremot diskuteras. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att flighterna inom Kina fortsätter att öka. 

Om det stämmer innebär det att många i Kina börjat våga sig på att flyga. Om vi går direkt på sak ser det ut som att den kinesiska flygtrafiken uppnått 29% av hur trafiken såg  ut innan Coronan.

Det låter ju inte speciellt bra jämfört med hur det såg ut tidigare men med tanke på att det fortsätter att öka för varje dag som går i Kina kan nog detta bli hyfsat hoppas jag.

Via 

Senaste inläggen

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.