Posted in: Boeing, Flyg

Iceland Air säger upp över 2000 personer

En av de branscher som har drabbats hårdast av den pågående krisen med Coronan är flygbranschen. Nu har det inkommit nya uppgifter när det kommer till flyget. Läs vidare för att ta reda på mer om den här nyheten. 

Det framkommer att Iceland Air nu sagt upp över 2000 personer från sin verksamhet. Bolagets CEO säger att det verkligen inte är ett roligt beslut att ta men att det är nödvändigt i dessa kriser. Mer specifikt har han sagt följande:

“There is enormous uncertainty ahead and we need to prepare for limited activities at the company indefinitely. We hope that conditions in the world will improve as soon as possible and that we can offer the largest number of employees involved in work again,”

Samtidigt ser det ut som att den isländska staten kommer stötta bolaget genom krisen. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Back to Top