Posted in: Flyg

South African Airlines blir något nytt bolag

Det har nyligen inkommit uppgifter om att South African Airlines nyligen gått i konkurs. Eller jag vet inte riktigt om men kan säga att bolaget har gått i konkurs. Fortsätt läsa för att ta reda på varför.

Det ser nämligen ut som att det här bolaget gått i konkurs men att man kommer bilda ett nytt bolag av alla de flygplan som South African Airlines just nu har stående på marken på grund av Coronaviruset. Det jag sagts följande om det nya bolaget som kommer:

“It is with great regard that after having had the meeting with the minister, the new airline will be born out of SAA. We have tried our level best to ensure that the airline still flies [and] we need to participate in the formation of the airline in order to keep most jobs.”

Ni kan läsa mer genom att ta en titt på Tweeten nedan!

Back to Top