Posted in: Flyg

Flygplatser i England förbereder krav på munskydd och handskar

Världen har drabbats hårt av Coronaviruset och folk ombeds hålla sig hemma. Men det finns alltid de idioter som inte förstår bättre eller helt enkelt måste resa för någon anledning.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att flygplatser i England håller på att förbereda krav på att alla som ska ut och resa behöver ha med sig eget munskydd och egna handskar då man förklarat att det här med socialt avstånd är omöjligt på flygplatser och att det här helt enkelt är en bättre lösning. Det har sagts följande om detta:

“MAG can confirm that it will be piloting various new safety measures at its airports later this week. They are designed to help the small number of passengers currently making essential journeys through our airports feel safer and more confident about flying at this time. We will be providing confirmation of exact guidance for passengers, to allow them to fully prepare for their journey, before the measures are put in place.”

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Back to Top