Posted in: Flyg

United vill börja flyga till Peking, Shanghai och Chengdu från och med nästa månad

Det har nyligen inkommit uppgifter om att amerikanska United Airlines vill börja flyga till tre kinesiska städer från och med nästa månad, alltså juni, men kommer det gå igenom verkligen?

Nej, för att gå rakt på sak ser det inte ut som att detyta kommer gå igenom. Varför är det så undrar ni säkert nu? Det beror på att Kina just nu har en regel som gör att United Airlines i det här fallet endast kan flyga till fastlandet Kina en gång i veckan.

Och då om United tänkt sig att flyga till tre olika städer så skulle det rent teknisklt fungera, dock skulle det bli utdraget genom att till exempel flyga till Shanghai första veckan, Peking andra veckan och Chengdu tredje veckan. ´

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken. Ni som vill kan läsa mer om nyheten här.

Back to Top