Posted in: Microsoft

Trots Coronaviruset – Microsoft ser ut att släppa Surface Duo det här året

Under slutat av 2019 visade Microsoft upp den nya mobilen Surface Duo. Det här var en mycket unik enhet som till skillnad från exempelvis Samsung Galaxy Z Flip och Fold inte har en hel vikbar display utan istället har två vikbara displayer, något som hyllats en hel del i pressen!

I dessa tider är det många planer som inte går som planerat i och med Coronaviruset som gjort att väldigt många fått stanna hemma och jobba. Ett exempel var exempelvis Apples senaste iPhone SE där det ryktades om att bolaget fick dröja två veckor utöver vad som egentligen var tänkt med att släppa den nya modellen.

Microsoft har å andra sidan redan visat upp sin modell Surface Duo men det har ändå spekulerats om att Microsoft kan komma att försena Duo på grund av Coronaviruset.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att så inte kommer bli fallet och att Microsoft alltså inte kommer försena Surface Duo. Om den släpps om några månader eller den här vintern återstår dock att se.

Back to Top