Koncept på iPhone 12

Om Apple håller sin röda tråd kommer tillverkaren hålla ett event i september det här året där tillverkaren troligen kommer visa upp nya iPhone 12- serien. Nu har ett koncept skapats på en påstådd iPhone 12 med en 5,4 tumsskäm.

Om bilden ovan visar hur den här enheten kommer se ut återstår givetvis att se, men om den gör det kommer Apples kommande iPhone bland annat få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt.

På framsidan ser det ut som att enheten kan komma att få en något mindre flärp än dagens iPhones, om ens marginellt.

Vía

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier AppleTags