Lästid47 Sekunder

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app som jag misstänker att många kommer gilla. Det finns däremot ett litet problem.

Det ser som sagt ut som att Google uppdaterat hela sin app med ett dedikerat Dark Mode. De som har Android 10 installerat på sin telefon kan välja att köra appen i mörkt läge liksom ni som har en iOS 12 eller 13-enhet.

Google har fortsatt problem med Google Discover I Sverige då flera tech sajter helt plötsligt försvunnit ur flödet. Google vägrar att ta emot feedback trots att det funkar som det ska i andra länder (utanför Sverige) men skamden som ger sig 😉 . Gå gärna in i Google-appen (om du bor i Sverige) och sedan under fliken Feedback för att rapportera problemet. Ju flera vi är desto mer tryck på latmaskarna som jobbar på Google!

Advertisements

powered by PriceRunner