Kategorier
Airbus Flyg

Air France meddelar: ”inga flera flygningar med Airbus A380-800”

Coronaviruset har fått flygbranschen att ta rejält med stryk världen över. Typ alla Airbus A380 har varit ståendes på marken och inte uppe i luften på mycket lång tid. Nu har det inkommit uppgifter om att Air France inte kommer flyga något mer med A380.

Bolaget hade egentligen tänkt att köra den sista planerade flygningen med Airbus A380 under 2022 men så kommer det alltså inte blå då Coronaviruset gjort att de flugit sin sista flight med A380 redan idag dessvärre.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.