Lästid28 Sekunder

I augusti det här året kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy Note 20-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om Note 20. Läs vidare för att ta reda på mer om detta.

Det ser ut som att det nyligen inkommit uppgifter om att det bara är Samsung Galaxy Note 20+ som kommer få en pariscopekamera då det ser ut som att vanliga Note 20 inte kommer få detta. Om det stämmer eller inte återstår däremot att se!

View this post on Instagram

➡️Samsung want to keep the price low on the base model Galaxy Note20 by keeping the periscope camera module only exclusive to the bigger model. A recent rumor also claims that the Galaxy Note 20+ will not have 100x zoom capabilities, it's only limited up to 30x or maybe higher, but for sure not as high as 100x zoom. image : @blossomcy1201 @samsungfact get the latest Samsung news & facts. #Samsung #GalaxyS20 #GalaxyS20Plus #GalaxyS20Ultra #GalaxyNote20 #GalaxyNote20Plus #GalaxyNote10 #GalaxyNote10Plus #GalaxyNote105G #GalaxyNote10Lite #GalaxyWatchActive3 #GalaxyS10Lite #GalaxyTabS7 #GalaxyFold #GalaxyZFlip #GalaxyFit #GalaxyFold2 #GalaxyWatchActive2 #GalaxyBuds #GalaxyBudsPlus #GalaxyA51 #GalaxyA71 #GalaxyTabS6Lite #GalaxyTabS6 #GalaxyBookS #GalaxyHome #OneUI2

A post shared by Samsung Fact (@samsungfact) on

Senaste inläggen

Advertisements