Kategorier
Nyhet Samsung

Samsungs nya Galaxy Watch ser ut att vara på ingång

Det har under en längre tid ryktats om att Samsung kommer visa upp en ny smartwatch. Nu ser det ut som att det kan vara nära att Samsung äntligen kommer visa upp den här enheten.

Det ser nämligen ut som att en ny Galaxy Watch nyligen åkt igenom certifiering i Kina. Detta tyder på att Samsung kommer hålla ett event inom en mycket snar framtid där tillverkaren kommer visa upp en ny Watch.

Det är i nuläget oklart om det rör sig om en uppföljare till Watch Active 2 eller inte men det kommer vi förhoppningsvis få reda på inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.