Kategorier
Nyheter OnePlus

OnePlus indikerar att OnePlus Z är på ingång

Det har under en längre tid ryktats om arg OnePlus kommer hålla ett event i juli det här året där till tillverkaren kommer visa upp den nya mellanklassaren Z. Nu har det inkommit nya uppgifter om detta.

Deg ser ut som att OnePlus Pete Lau nyligen uttalat sig om att hans företag kommer introducera flera billiga telefoner på marknaden. Något som troligtvis kommer som en lättnad för vissa i och med att företagets 8-serie blivit allt mer dyra jämfört med sina föregångare.

Det kommer bli mycket intressant att se om OnePlus kommer introducera OnePlus Z för världen i juli.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.