Kategorier
Samsung

Svar från Samsung: har inte problem med att leverera delar till Galaxy S20-serien

För ett par veckor sedan dök det upp en rapport där det framkom att en tillverkare från Taiwan troligen haltade med att leverera delar till Samsungs nya Galaxy S20-serie. Nu har det framkommit nya uppgifter om detta.

Det är anställda på Samsung själva som nu gått ut och sagt att det inte stämmer och att de såldes inte har problem med delar till Galaxy S20-serien.

Påståendet kom i och med Covid 19 men ser alltså inte ut att ha varit sann. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.