Kategorier
Vivo

Vivo släpper bild på TWS Neo

Vivo kommer hålla ett event den 1 juni det här året där till tillverkaren kommer busa upp ett par nya trådlösa hörlurar. Nu ser det ut som arg den kinesiska tillverkaren släppt en bild på dessa kommande hörlurar.

Det framkommer att de kommer bli tillgängliga i en snygg vit kulör men att de även kommer bök tillgängliga i en riktigt snygg blå kulör.

Det framkommer även att hörlurarna bland annat kommer få stöd för Qualcomms APtX. Mycket trevligt!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.