Kategorier
Boeing Flyg

Ännu en Boeing 777-200 görs om till frakt från British Airways

Jag skrev för några dagar sedan om att British Aieways hade gjort om en Boeing 777-200 till bara frakt. Nu har det inkommit nya uppgifter om frakt och British Airways.

Det har nyligen framkommit att British Airways gjort om ytterligare en Boeing 777-200ER till fraktkärra. Vad innebär detta? Det innebär att British Airways nu har utrustat två stycken flygplan i sin flotta för att frakta endast frakt plus en liten besättning.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.