Kategorier
Google Pixel

Google Pixel 4a XL jämförs med vanliga Pixel 4a

Google kommer troligtvis hålla ett event 13 juli det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Google Pixel 4a. Men mycket tyder på att Google hade tänkt att också visa upp en Pixel 4a XL men att modellen avbrutits under utvecklingen.

Nu har en bild läckt ut som visar hur Google Pixel 4a skulle ha sett ut sida vid sida med Google Pixel 4a. Vi ser att den större modellen skulle ha fått flera kameror på baksidan än Pixel 4a och det ser ut att vara allt då bägge modeller skulle ha fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Google kommer som sagt med största sannolikhet inte visa upp någon Pixel 4a XL utan endast Pixel 4a.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.