Kategorier
Huawei Nyhet

Huawei Mate 30 Pro landar på plats 17 i DxOMarks test för främre kameror

Det ser ut som att DxOMark nyligen laddat upp ett nytt test på sin hemsida där företaget testat den främre kameran i Huawei Mate 30 Pro. Vad tycker man om den här modellen?

Det framkommer att den här modellen fått 84 poäng när det kommer till att ta kort med den främre kameran. Det innebär att Huawei Mate 30 Pro har en betydligt sämre kamera på framsidan jämfört med vad kamerorna på dess baksida presterar.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.