Kategorier
Google Pixel

Ny bild visar hur Google Pixel 4a XL skulle ha sett ut

Det ser ut som att Gooyle kommer hålla ett event i mitten av juli der här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Google Pixel 4a.

Men det ser även ut som att Google planerade att visa upp en Google Pixel 4a XL. Nu ser det ut som att den här modellen visats upp på bild men det är i nuläget högst oklart om Google kommer visa upp någon XL eller inte.

Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken alltså!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.