Kategorier
Okategoriserade OPPO

OPPO kommer visa upp Reno 4- serien 5 juni

Det ser ut som att OPPO under dagen meddelat när tillverkaren kommer visa upp nya Reno 4- serien. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten kring detta!

Det ser som sagt ut som att OPPO kommer hålla ett event den 5 juni det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Reno 4- serien. Det ser ut som att flaggskeppet kommer få fyra kameror på dess baksida och att modellen kommer bli tillgänglig i två kulörer.

Jag tror inte att denna serien kommer till Sverige i och med att OPPO inte är etablerade här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.