Kategorier
Samsung

Nästa smartwatch från Samsung kommer få en fysisk bezel

Sedan Samsung slutade mee en fysisk bezel i Gear Classic så misstänker jag att det är många som saknat en sådan då en bezel som inte är en roterande sådan men ska efterlikna en med hjälp av haptics inte alls varit lika bra.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Samsungs kommande smarta klocka som tillverkaren kommer visa upp framöver kommer få en fysisk ram som man kommer kunna rotera på om man vill navigera runt i systemet på ett smidigt sätt. Det här känns ju riktigt bra tycker i alla fall jag.

Utöver detta vet vi sedan tidigare att den här modellen kommer få en rund urtavla.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.