Kategorier
OPPO

OPPO Reno 4 Pro läcker ut i vitt

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer vjsa upp nya Reno 4 Pro. Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut på bild i vitt.

Vi ser att OPPO kommer bli en av få tillverkare som kommer släppa en smartphone i vitt. Vi ser att den här modellen kommer få fyra kameror på dess baksida och att OPPO som sagt kommer visa upp den här modellen i vitt.

Det kommer bli mycket intressant att se hur modellen kommer bli på insidan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.