Kategorier
Android

Flera smartphones har drabbats av en bugg efter okänd bakgrundsbild

Det har nyligen framkommit att en bakgrundsbild ser ut att ställa till det rejält för många användare som bland annat har en Samsung eller Google Pixel.

Det framkommer att mobilerna blir helt obrukbara om man installerar den här bakgrundsbilden och har tänkt att anvönda sig av den. Det ser ut som att modeller från bland annat Google och Samsung ser ut att ha drabbats medans Huawei smartphones inte ser ut att ha drabbats.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.